parveke- ja terassilasiTUS JYVÄSKYLÄ, LAUKAA, ÄÄNEKOSKI & KOKO Keski-SuomI

Ota yhteyttä

Lasi-Kalle Oy tekee tyylikkäät lasitukset terasseille ja parvekkeille.

 

Lasittamalla terassin tai parvekkeen voit nauttia sen täydestä potentiaalista. Terassilasituksen ansiosta voit oleskella terassilla vaikka vuoden ympäri – näin kevät tulee aikaisemmin ja syksy kestää pidempään!

 

Asennamme muun muassa laadukkaat Lukkan-terassilasit. Toteutamme kaikki parveke- ja terassilasitukset yksilöllisesti mittatilaustyönä. Teemme terassilasitukset alueella Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski ja koko Keski-Suomi. Pyydä tarjous tai kysy rohkeasti lisää terassilasituksista!

Lasitus suojaa terassia ja kotia

Parveke- ja terassilasitukset antavat suojan sekä terassirakenteille että itse kodille. Lasitus suojaa terassirakenteita sääoloilta, kuten sadevedeltä ja lumelta, sekä pölyltä ja vedolta. Jos asut vilkkaasti liikennöidyllä alueella, lasitetulla parvekkeella melutaso on pienempi kuin avoimissa ulkotiloissa.

 

Lasittamalla säästät myös energiaa! Keskilämpötila lasitetulla terassilla on monta astetta korkeampi kuin lasittomassa tilassa, myös talvella. Kun parveke tai terassi lasitetaan, sisätilojen hukkalämpö vähenee, sillä lasitus estää ovista ja ikkunoista sisään pääsevän kylmän ilmavirran. Tämä näkyy yleensä myös sähkölaskussa. Ota yhteyttä ja tilaa terassilasitus kauttamme!