Monipuoliset rakennuslasitukset Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Lasi-Kalle Oy toteuttaa rakennuslasitukset kaikenlaisiin kohteisiin Keski-Suomessa. Hoidamme lasitustyöt esimerkiksi rakenteilla oleviin omakotitaloihin sekä rakennusliikkeiden tarpeisiin.

 

Omakotitaloissa ja pienemmissäkin asunnoissa lasituksella on mahdollista toteuttaa monenlaisia tyylikkäitä ja kestäviä ratkaisuja. Tiimimme tekee esimerkiksi laadukkaat saunojen ja kylpyhuonetilojen lasiseinät, lasiset porraskaiteet sekä lasiovet ja lasisiirtoseinät.

 

Lasitukset suunnitellaan ja toteutetaan toiveidesi mukaan, ja hoidamme asennukset avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa kokonaisuus sisältää lukitukset ja liittymälistoitukset. Kysy lisää erilaisista lasituksista, jotka toteutamme mittatilaustyönä!

Tyylikkäät lasitukset alumiinirakennusjärjestelmin

Alumiinirakennusjärjestelmillä on mahdollista toteuttaa näyttävät lasitukset ulko- ja sisätiloihin. Täysalumiiniset rakenteet säilyttävät muotonsa sääolosuhteista riippumatta – ne ovat helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Me toteutamme kaikenlaiset ratkaisut toiveidesi mukaan ja hoidamme vanhojen kohteiden huolto- ja korjaustyöt.

 

Alumiiniovet – Alumiiniprofiilista valmistettu alumiiniovi on kevyt ja miellyttävä käyttää. Julkisiin tiloihin tarjoamme sekä automaattiovia että perinteisiä ovia. Omakotitalojen alumiiniovet voidaan suunnitella asiakkaiden toiveiden mukaan tilaan ja tyyliin sopiviksi.

 

Alumiini-ikkunat – Alumiini-ikkuna on oikea valinta energiatehokkaisiin koteihin. Tehokkaasti eristetyllä ikkunalla voidaan saavuttaa jopa alle 0,8 W/m²K:n U-arvo. Alumiinirakenteilla on helppo luoda suuriakin lasipintoja, jotka päästävät sisään runsaasti valoa ja lisäävät asuinmukavuutta.

 

Tuulikaapit – Tuulikaappien alumiinijärjestelmät helpottavat kulkemista ja lisäävät turvallisuutta. Alumiiniovet voidaan varustaa automatiikalla, joka ottaa huomioon esimerkiksi liikuntarajoitteiset.

 

Julkisivut ja katot – Alumiinisilla julkisivujärjestelmillä on mahdollista toteuttaa julkisivuja ja valokattoja monilla eri tyyleillä. Järjestelmä mahdollistaa esimerkiksi suuret lasiaukot ja näyttävät rakennekorkeudet.

Turvallinen koti automatisoiduin lasitusjärjestelmin

Kodin turvallisuutta on mahdollisuutta kohentaa muun muassa lasituksiin liitettävien lukitusjärjestelmien ja monipuolisen automatiikan avulla. Automatiikalla voidaan helpottaa esimerkiksi liikuntarajoitteisten arkea.  

Me asennamme muun muassa ikkunat ja ovet, jotka sulkeutuvat automaattisesti esimerkiksi talosta poistuttaessa. Myös lapsiperheiden koteihin on tärkeää asentaa lasi-ikkunat ja ovet, joiden väliin ei voi jättää sormia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää erilaisista lukitusjärjestelmistä ja turvallisuusratkaisuista!

Tyylikkäät lasiovet ja lasisiirtoseinät toiveidesi mukaan

Asennamme suositut lasiovet ja lasisiirtoseinät muun muassa koteihin, kauppakeskuksiin, kouluihin, ravintoloihin ja hotelleihin. Jos tilatarpeet muuttuvat, lasiovet ovat esteettinen ja kätevä tapa jakaa tilaa. Niillä voidaan torjua tehokkaasti myös melua ja valon läpäisyä – sekä parantaa turvallisuutta.

 

Toteutamme kaikenlaiset lasitusjärjestelmät toiveidesi ja tilan mittojen mukaan. Asennamme muun muassa laadukkaat Dorma-siirtolasiseinät avaimet käteen -periaatteella. Pyydä tarjous!