tuulilasin vaihto ja korjaus

jyväskylä & Keski-Suomi

Ota yhteyttä

 

Ajoneuvolasitus Jyväskylä - Turvallista & taitavaa - Lasi-Kalle

 

Halkesiko tuulilasi? Lasi-Kalle Oy korjaa ja vaihtaa autojen lasit Keski-Suomen alueella sujuvasti ja varmasti. Teemme ajoneuvolasitukset henkilöautojen lisäksi myös muihin ajoneuvoihin, muun muassa raskaalle kalustolle. Takaamme nopean, tehokkaan ja turvallisen palvelun. Lasitusliikkeemme on vaihtanut tuulilaseja aina vuodesta 1947 lähtien.

Lasi-Kalle Oy on vuosien ajan tarjonnut korkealaatuista ajoneuvolasitusta Jyväskylässä. Yrityksemme erikoistuu erityisesti tuulilasin vaihtoon, mutta palvelemme asiakkaita kaikissa ajoneuvon laseihin liittyvissä asioissa. Autamme sinua pitämään ajoneuvosi turvallisena ja näkyvyyden erinomaisena.


Tuulilasin vaihto Jyväskylä

 

Tuulilasi on yksi tärkeimmistä ajoneuvosi turvallisuuteen vaikuttavista osista. Se suojaa matkustajia sääolosuhteilta, ja sen laatu on ratkaisevaa näkyvyyden kannalta. Tuulilasin särö tai halkeama voi heikentää näkyvyyttä merkittävästi ja siten lisätä onnettomuusriskiä. Lasi-Kalle Oy:ssä ymmärrämme tämän ja tarjoamme siksi nopeaa ja tehokasta tuulilasin vaihtopalvelua Jyväskylässä.
Kun tuulilasi on vaurioitunut, on tärkeää toimia nopeasti. Meiltä laaja valikoima tuulilaseja eri merkkisille ja mallisille ajoneuvoille, mikä mahdollistaa nopean ja joustavan palvelun. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaisinta teknologiaa varmistaaksemme, että uusi tuulilasi on vähintään yhtä kestävä ja turvallinen kuin alkuperäinen.

 

Vaihdamme kaikkien ajoneuvojen lasit

Tuulilasin lisäksi tarjoamme vaihtopalveluita ajoneuvon kaikkiin lasiosiin. Olipa kyseessä sivuikkunan korjaus tai takalasin vaihto, Lasi-Kalle Oy on valmis auttamaan. Jokainen lasinvaihtotyömme suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, varmistaen että asennettu lasi on tiivis ja kestävä.
Asiantunteva tiimimme neuvoo mielellään eri lasivaihtoehdoista, oli kyseessä sitten tavallinen lasi tai erikoislasit. Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, tarjoten henkilökohtaista palvelua ja tarkkaa käsityötä.

Lue lisää ajoneuvolasituksista ja pyydä rohkeasti tarjous joko tuulilasin korjauksesta tai lasin vaihdosta!

Tuuli-, taka- ja sivulasit kaikkiin ajoneuvoihin

Toteutamme ajoneuvolasien vaihdot ja korjaukset monipuolisesti kaikkiin ajoneuvoihin. Vaihdamme ja korjaamme henkilöautojen, bussien, työkoneiden ja kuorma-autojen tuulilaseja.

 

Tuulilasien lisäksi vaihdamme myös autojen, työkoneiden ja veneiden taka- ja sivulasit. Jos sinulla on kiire tien päälle, palvelemme ripeästi joustavin aikatauluin. Kysy lisää!

Muista päivystysnumeromme hätätapauksissa

Lasi-Kalle Oy palvelee myös erityisen kiireisissä lasitustarpeissa ja hätätilanteissa. Jos kaipaat lasin vaihtoa mahdollisimman nopeasti mihin tahansa kohteeseen, ota yhteyttä päivystysnumeroomme 0207 851 861. Palvelemme päivystysnumerossa vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

 

Yrityksessämme sinua palvelevat kokeneet lasitusalan ammattilaiset, jotka tekevät taatusti laadukasta jälkeä aikataulusta ja kiireestä riippumatta.