Auton lasien vaihto ja korjaus Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Halkesiko tuulilasi? Lasi-Kalle Oy korjaa ja vaihtaa autojen lasit Keski-Suomen alueella sujuvasti ja varmasti.

 

Teemme ajoneuvolasitukset henkilöautojen lisäksi myös muihin ajoneuvoihin, muun muassa raskaalle kalustolle, ja takaamme nopean, tehokkaan ja turvallisen palvelun. Lasitusliikkeemme on toteuttanut erilaisia lasituksia aina vuodesta 1947 lähtien.

 

Lue lisää ajoneuvolasituksista ja pyydä rohkeasti tarjous joko tuulilasin korjauksesta tai lasin vaihdosta!

Tuuli-, taka- ja sivulasit kaikenlaisille ajoneuvoille

Toteutamme tuulilasien vaihdot ja korjaukset monipuolisesti kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Olemme ainoa toimija Keski-Suomessa, joka vaihtaa bussien ja kuorma-autojen tuulilaseja. Lisäksi teemme tuulilasiasennukset kaikenlaisiin henkilö- ja pakettiautoihin merkistä riippumatta.

 

Tuulilasien lisäksi vaihdamme myös autojen, työkoneiden ja veneiden taka- ja sivulasit. Jos sinulla on kiire tien päälle, palvelemme ripeästi joustavin aikatauluin. Kysy lisää!

Muista päivystysnumeromme hätätapauksissa

Lasi-Kalle Oy palvelee myös erityisen kiireisissä lasitustarpeissa ja hätätilanteissa. Jos kaipaat lasin vaihtoa mahdollisimman nopeasti mihin tahansa kohteeseen, ota yhteyttä päivystysnumeroomme 0207 851 861. Palvelemme päivystysnumerossa vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

 

Yrityksessämme sinua palvelevat kokeneet lasitusalan ammattilaiset, jotka tekevät taatusti laadukasta jälkeä aikataulusta ja kiireestä riippumatta.