Korjauslasitukset kaikenlaisiin kohteisiin Keski-Suomessa

Ota yhteyttä

Lasi-Kalle Oy hoitaa korjauslasitukset vauhdilla ja varmalla laadulla koko Keski-Suomen alueella. 

 

Jos ikkunasi tai laajempi lasitus meni rikki, soita meille. Käymme ottamassa mitat ja asennamme uuden ikkunaruudun tai paikkaamme rikkoutuneen mahdollisimman pikaisesti.

 

Hoidamme korjauslasitukset kohteissa laidasta laitaan, muun muassa julkisissa tiloissa, liike- ja yritystiloissa sekä yksityiskodeissa. Soita ja kysy lisää korjauspalveluistamme – ja kysy myös alennuksista sopimusasiakkaille!

 

Lasipaja 24/7 korjauslasituskonseptimme palvelee sopimusasiakkaita erityisellä nopeudella ja aina kilpailukykyiseen hintaan.

 

Kysy lisää!

Korjauslasitus jopa 24 tunnissa!

Hoidamme korjauslasitukset aina mahdollisimman nopealla aikataululla. Voimme valmistaa ja asentaa mittatilauksena uuden ikkunaruudun Jyväskylässä jopa 24 tunnissa – etkä tarvitse enää rumaa vanerilevyä paikkaamaan puuttuvaa ruutua. Hoidamme korjaustyöt aina siististi ja tarkasti aikataulusta kiinni pitäen.

 

Jos kyseessä on todella kiireinen lasituskorjaus, muista kätevä päivystyspalvelumme. Päivystysnumerossa 0207 851 861 tiimimme palvelee sinua vuorokauden ja viikon ympäri.

Uudet ikkunat mittatilaustyönä

Teemme korjauslasitukset kaikenlaisiin kohteisiin ja tiloihin niiden mitoista ja mallista riippumatta. Pystymme valmistamaan monet lasit itse mittatilaustyönä, mikä nopeuttaa korjausprosessia huomattavasti, sillä emme aina joudu odottamaan laseja ulkopuolisilta toimittajilta.

 

Korjaamme niin yksittäiset ikkunaruudut ja -lasit kuin suuremmatkin kokonaisuudet yritysten ja yksityisten tarpeisiin – kysy rohkeasti lisää! Palvelemme muun muassa huoltoliikkeitä, rakennusliikkeitä ja yksityisasiakkaita.